Ring til Anders Glarmester

97 13 26 13

Mail til Anders Glarmester
Brandfugning

BRANDFUGNING OG LUKNING FORHINDRER BRAND OG RØG-UDVIKLING

Vi har arbejdet med brandfugning i mange år.

Så her i efteråret var vi 3 mand afsted på brandfugning og brand luknings kursus, og vi er nu certificeret til at udføre brandlukning efter de nyeste krav.

Nu kan vi tilbyde at komme og lukke efter smeden eller elektrikeren.

Det vil sige passiv brand lukning af hul gennem vægge, lofter og dæk.

Eller skal det være lineær brand fuger, det vil sige så som dør, vinduer og trapper.

Vi vil også komme til et møde, der har vi de forskellige materialer til brand lukning som vi kan fremvise, og vi kan få en snak om hvor smart og professionel det er. Man vil spare en masse tid, det vil sig noget af gennemføringen vil blive lavet for elmanden eller smeden ventilation.

Special fuger

Vi kan også tilbyde at fuge:

  • Dæk på p-huse
  • Dæk på p-huse tankstationer
  • Dæk på p-huse i lufthavne

Dette vil være med en special fuge som kan modstå store bevægelser, olie, benzin eller andre meget hårde kemikalier.

Landbrug

Vi har også den rigtige fuge til renoverings opgaver eller til nybyggeri af stalde til svin, kylling o.s.v.

Denne er en fuge som man bruger til en besætning som ikke må få fremmet eller så lidt bakterie ude fra, denne fuge vil være optimal i landbruget

  • Gylletanke
  • Ensilage

Alm. fugning

Vi udfører selvfølgeligt almindelig fugning af dør og vinduer samt badeværelser, så vel i 1 parcelhuse eller i store høj hus byggerier blandt andet fra lifter, stilladser.

Vi udskærer også gamle fuger hvis dette er nødvendigt, skal der f.eks. primes på mursten eller pvc vinduer eller andet, bliver dette også gjort, Så vi kan overholde vores garanti også produkter holder efter forskrifterne så lang tid som muligt.

Vi fuger ikke hvis der er vådt eller fugtig der hvor vi skal fuge.

Der er ikke nogle som vil betale for forkert eller dårligt arbejde. Vi udføre vores arbejde med samvittighed.

Vi bruger kun godkendte fugemasser og Alle de produkter vi bruger, har været brugt i fugebranchen i over 40 år så det er blevet testet.

Brandfuge produkter og L. Jungdahl produkter

Brandfugning gennem mange år

Hos Anders Glarmester har vi arbejdet med brandfugning i mange år, og vores team er nu certificeret til at udføre brandlukning efter de nyeste krav. Vi tilbyder passiv brandlukning af huller gennem vægge, lofter og dæk samt lineær brandfugning af døre, vinduer og trapper.

Øget sikkerhed med brandfugning

En korrekt udført brandfuge forhindrer spredning af brand, flammer, røg og gas mellem forskellige brandsektioner. Den danske lovgivning stiller strenge krav til brandsikring af rør, kabler og ventilationskanaler. Det er vigtigt at tage hensyn til bevægelse, æstetik, lyd og fugt ved valg af fugemasse. En brandfuge kan modstå ekstremt høje temperaturer i op til 90 minutter.

Spørgsmål til brandfugning

Hvad koster brandfugning?

Prisen på brandfugning kommer meget an på den specifikke brandfugningsopgave.

Hvis du ønsker et estimat på brandfugning, er du altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os på telefon 97 13 26 13 eller via kontaktformularen.

Hvad er en brandfuge?

En brandfuge er en speciel type fugemasse, der anvendes til at forhindre spredning af brand, røg og gas mellem forskellige brandsektioner i en bygning.

Hvem må brandfuge?

Kun certificerede fagfolk må udføre brandfugning for at sikre, at arbejdet lever op til de gældende sikkerhedskrav og standarder.

Hvor stor må en brandfuge være?

Størrelsen på en brandfuge afhænger af de specifikke krav og forhold på installationsstedet. Det er vigtigt, at fugen dimensioneres korrekt for at opnå den ønskede brandmodstand.

Hvad er en lineær fuge?

En lineær fuge anvendes til at tætne lange, lige samlinger såsom dem, der findes omkring døre, vinduer og trapper, for at forhindre brand- og røggennemtrængning.

    KONTAKT OS

    Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.